News

Πάλεψε...μέχρι τέλους!

Wed 21st Dec 2016 - 10:23am General Gaming

Στο χθεσινό αγώνα  δυστυχώς η netland δεν βρισκόταν στην καλύτερη μέρα της, δεν κατάφερε να κερδίσει τους σουηδούς DuBordeVeta και να προκριθεί στην φάση των 16 καθώς και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο ESL Major League. Βέβαια η προσπάθεια των παιδιών ήταν αξιοπρεπής, αν και μη βρίσκοντας στα καλύτερα τους κατάφεραν να το παλέψουν μέχρι τέλους και να παίξουν και τα 3 maps που είχαν γίνει veto. Αναλυτικότερα:

Τα maps που παίχτηκαν ήταν overpass, cache, dust2.

Το πρώτο game παίχτηκε στην overpass με τους nL να κερδίζουν το knife round και να ξεκινούν στο πρώτο half ως ct. Το pistol round κρίθηκε στο τσακ και για μια λεπτομέρεια οι σουηδοί το εξασφάλισαν μαζι με τα επόμενα δύο rounds. Στο πρώτο full buy με guns οι nL δείξαν την δύναμη τους και άρχισαν να παίρνουν rounds των ένα μετά το άλλο ώσπου έφτασαν και πέρασαν τους σουηδούς με σκορ 4-3. Απο εκεί και πέρα οι δύο ομάδες άρχισαν να χτυπιούνται round με round ώσπου οι σουηδοί κατάφεραν να ξεφύγουν και το πρώτο half να λήγει στο 9-6 υπερ τους. Στο δεύτερο half ξεκινώντας με το pistol οι σουηδοί φάνηκαν διαβασμένοι και κατάφεραν να κερδίσουν και αυτό το pistol round. Στο επόμενο round οι nL με full kevlar και tec-9 καταφέρνουν με ένα πολύ ωραίο fake να κερδίσουν το round και να φέρουν το σκορ στο 7-10 και έπειτα να κερδίζουν άλλα δυο round. Απο κει και πέρα κάποια round ηταν close, με τους σουηδούς όμως να ξεφεύγουν πάλι και να κλείνουν το game με τελικό σκορ 16-11.

Ο αγώνας δράσης μεταφέρθηκε στην cache. Εδώ οι nL έπρεπε να δείξουν χαρακτήρα αν ήθελαν να έχουν μια τελευταία ευκαιρία πρόκρισης για το ESL Major League. Το knife round χάθηκε και οι σουήδοι επέλεξαν την μεριά των ct. Οι nL όμως με ένα πολύ ωραίο pistol strat κάνοντας plant στο Α κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο round και να δείξουν στους σουηδούς ότι είναι ακόμα εδώ κερδίζοντας και τα επόμενα δύο. Σειρά είχαν οι σουηδοί να αγοράζουν full buy και να κερδίζουν τα επόμενα 3 rounds ισοφαρίζοντας σε 3-3. Η ομάδα μας με καθαρό μυαλό με οργανωμένα strats και όμορφα plays κατάφερε να ξεφύγει στα επόμενα rounds με σκορ 6-3. Στην συνέχεια άρχισε το κυνηγητό των σουηδών προσπαθώντας να κερδίσουν κάποια rounds και ως αποτέλεσμα το πρώτο half να λήγει υπερ των nL με σκορ 8-7. Στο δεύτερο half οι σουηδοί κερδίζουν το pistol round και ξεφεύγουν με ένα σερί 4 γύρων για να κάνουν το σκορ 11-8 υπερ τους. Οι nL κατάφεραν να τους ισοφαρίσουν κάνοντας το 11-11 με τους σουηδούς όμως να φορτσάρουν πάλι και με close rounds να αρχίζουν να αποκτούν την διαφορά στο 14-11 και έπειτα στο 15-12. Αυτό ήταν όμως!!! Προσεγμένα και σταθερά οι nL όπως ξέρουν να κάνουν κάθε φορά ισοφαρίζουν και φέρνουν το παιχνίδι στο Overtime. Εδώ φάνηκε πόσο το ήθελαν και οι δύο ομάδες, από την μια οι σουηδοί για να τελιώσουν με το θέμα πρόκρισης και από την άλλη η ομάδα μας να πάει να τους παίξει στα ίσα στην d2. Με ωραία plays και strats το game τελικά κρίθηκε στο δεύτερο overtime όπου οι nL δείξαν χαρακτήρα ισοφαρίζοντας στα maps σε 1-1.

Το τρίτο game παίχτηκε στην dust2. Στο πρώτο half οι σουηδοί μπήκαν σταθερά και πολύ δυνατά αποκτώντας μεγάλη διαφόρα ενάντι στην ομάδα μας. Χωρίς καθαρό μυαλό και συγκέντρωση ( ίσως χρειαζόταν να γίνει κάποιο pause από την πλευρά μας για να σπάσει ο ρυθμός των σουηδών) το πρώτο half έληξε 14-1. Ξεκινώντας το δεύτερο half οι nL φάνηκαν να μπορούν να αντιδράσουν κάνοντας το σκορ 15-6. Όμως για να μπορέσουν να κάνουν το comeback δεν έπρεπε να γίνει το παραμικρό λάθος, πράγματι πολύ δύσκολο με αποτέλεσμα οι σουηδοί να κερδίζουν με τελικό σκορ 16-6.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας μετά το τέλος του παιχνιδιού στο facebook:

«Δυστυχώς σήμερα η ομάδα μας δεν ήταν στην μέρα της και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια άδοξη ήττα από τους Σουηδούς Dubordeveta. Συνεχίζουμε όμως καθώς οι ήττες μας κάνουν πιο δυνατούς, κοιτάμε λάθη τα διορθώνουμε και προχωράμε. Ευχαριστούμε όσους μας παρακολούθησαν σήμερα»

Πέρα την απογοήτευση η ομάδα μας κατάφερε στην μη-καλή της μέρα να δώσει αξιοπρεπή εμφάνιση και να κοντράρει τους σουηδούς. Γι'αυτό αρμόζουν τα συγχαρητήρια στα παιδιά που το πάλεψαν μέχρι τέλους και είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον θα συνεχίζουν να μας εκπροσωπούν αξιοπρεπώς στο εξωτερικό! Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες με το νέο έτος να συνεχίσουν αυτό που προσπαθούν να κάνουν αυτά τα χρόνια και είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουν. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήσασταν εκεί και παρακολουθήσατε την προσπάθεια μας!

Μην ξεχνάτε για συνεχή ενημέρωση για τα νέα της ομάδας να μας κάνετε follow στο Facebook

ManosdAlatiN

ManosdAlatiN

Manos Sarikloglou

Your Comments

Please register or login to post comments